Oversigt over krypto, guld, aktier og oliemarked

Cryptocururrency startede måneden med en bevægelse, der bedst kunne beskrives som stabil, efter at den kom ind i juli på baggrund af et volatilt marked. Da økonomien stadig prøver at nå frem til coronavirus-pandemiens bidende virkninger, har de forskellige digitale aktiver på markedet såvel som ædelmetaller fået store overskud. Alt fra Bitcoin Era til andre top digitale aktiver overtog bull run hele kryptomarkedet. I øjeblikket handler førende crypto Bitcoin komfortabelt over $ 11.000-regionen, og den ser $ 12.000-prismærket til $ 10.500-regionen, det handlede sidste måned.

Bitcoin er ikke det eneste digitale aktiv, der fik en ophøjelse denne måned, da Ethereum og XRP også steg markant. I øjeblikket har kryptoindustriens marked set sin markedsværdi vokse over $ 350 milliarder sammenlignet med sidste måneds $ 270 – $ 300 milliarder rækkevidde. Da markedet er vidne til frugtbare belønninger, har eksperter været hurtige til at advare om, at markedet snart kan trække sig tilbage, når bjørnerne overtager.

Krypto-markedet og dets aktivering på $ 350 milliarder

Med den nuværende tilstand i den globale økonomi, især med stigningen i coronavirus-infektioner, var økonomien bevæget i et enormt langsomt tempo sammenlignet med når tingene stadig var normale. Med ting, der vender tilbage til en formodet norm, har digitale og traditionelle aktiver såsom lagre og ædelmetaller været vidne til mere tilsigtet af kontante investeringer. I slutningen af juli hele krypto børsværdi passerede $ 300, milliarder og fortsatte oppumpning uden nogen tegn på at stoppe. Førende i pakken er flagskibets cryptocurrency, Bitcoin, der er klatret over toppen for at forblive over $ 11.000-mærket.

Siden 21. juli var Bitcoin gået fra handel med $ 9.200 til en salgspris på $ 11.850 på dette tidspunkt, dette er en stigning på over 28%. I samme periode var Ethereum vidne til et endnu større løb og steg med 68%.

Alts skubbede til handlingen, da Bitcoin’s dominans faldt fra 64,7% den 1. juli til 62% den 31. juli. I øjeblikket er Bitcoin-dominansen næsten over 60%.

I øjeblikket fører Bitcoin stadig pakken med hensyn til markedsstørrelse efter at have udstedt et markedskapital på 218 milliarder dollars. Til sammenligning kommer Ethereum på andenpladsen med en bred margin med en cap-måling på 44,5 milliarder dollars. Med det nylige løb indtog XRP 3. pladsen i hitlisterne fra Tether.

Guldmarkedet rører ved hele tiden

Guldmarkedet var vidne til en af ​​de mest betydningsfulde prisstigninger, da det brød prisniveauet på $ 2.000 for første gang nogensinde. Som på dette tidspunkt er guldet steget med 35% året rundt, og decemberkontrakterne skifter hænder på $ 2.078, hvilket er $ 100 mere end den forrige rekordhøjeste tid fra 2011. Analytikere og eksperter forventer, at guld fortsætter med at handle godt over $ 2.000-regionen pr. ounce.

Store aktiemarkedsaktører er vidne til små løft

Som et resultat af den nedlukning, der blev praktiseret i et forsøg på at bremse infektionshastigheden i coronavirus-pandemien, led de amerikanske spillere i stort spil på aktiemarkedet. Da det nu er blevet lempet, og regeringer, der pumper likviditet på markederne, har større indekser sat nye højdepunkter på alle tidspunkter efter „Coronavirus sell-off“ den 12. marts oversat til en korrektion på 30% – 40%.

Råolie ser ud til at være den største taber af flokken, men i betragtning af det faktum, at det for kun 3 og en halv måned siden handlede på negativt territorium, er det en overraskelse at se den lukke i dag på en 5-måneders højde. Råolie er 31% nede i året før.

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.

Post Navigation